Kerkradio/TV

De Stichting Kerkradio Hoogeveen e.o. geeft u de mogelijkheid om kerkdiensten te bekijken en/of te beluisteren van ongeveer 28 kerken in en om Hoogeveen. Op dit moment bieden wij alleen geluid aan. We onderzoeken de mogelijkheden om in de nabije toekomst ook beeld te leveren.

Hiervoor hebt u een adsl-verbinding nodig. Geen internet-
aansluiting? Wij kunnen de aanvraag en aansluiting voor u regelen voor een eenmalige bijdrage van € 90,00. De ontvanger wordt dan aangesloten op uw TV. U kunt dan onbeperkt kijken en/of luisteren.

U betaalt aan de kerk een éénmalige borg van € 45,00 voor de apparatuur. Stopt u met kerkradio/tv dan moet de apparatuur ingeleverd worden en wordt de borg terug betaald.

De ADSL-verbinding kost € 13,95 per maand en wordt direct betaald aan de internet-provider. Hiervoor moet u een machtiging invullen of eventueel een automatische incasso zelf met uw bank regelen. Het contract met de internet-provider geldt voor 1 jaar, maar kan daarna per maand opgezegd worden. Bij overlijden of verhuizing kan direct opgezegd worden.

Wilt u alleen geluid dan bedraagt de huur voor de ontvanger incl. modem en splitter € 7,00 per maand. Wilt u ook beeld dan bedraagt de huur € 12,50 per maand. De huur wordt per kwartaal door onze vrijwilliger bij u geïnt.

Bezoekadres: Hendrik Raakweg 19, 7913 AM Hollandscheveld Postadres