Onze liefde voor oud ijzer

Wij gaan oud ijzer en metalen inzamelen voor diverse goede doelen. Elk kwartaal staat er een container aan de noordzijde van de Hervormde kerk aan de Hendrik Raakweg. U kunt tussen 09.00 en 12.00 uur uw oud ijzer brengen. Onze vrijwilligers staan klaar om u
te helpen!

Onze goede doelen
Een deel van de opbrengst gaat naar de stichting Woonwagenzending. Deze mensen zijn actief onder zigeuners in Roemenië. Een land dat niet kan zorgen voor deze inwoners. De stichting helpt hen met woord en daad. Een ander deel gaat naar de instandhouding van onze monumentale kerk en het prachtige herkenningspunt van ons dorp. Het laatste deel gaat naar diverse andere goede doelen, zoals de hulp aan Wit-Rusland, Haïti, Sri Lanka, India, Israël en Slowakije. Uiteraard worden rampen en andere schokkende wereldgebeurtenissen aan deze lijst toegevoegd. Zie voor inleverdata onze site onder het kopje agenda.

Wilt u meer weten, mail ons dan. oudijzer@pkn-hgh.nl

Bezoekadres: Hendrik Raakweg 19, 7913 AM Hollandscheveld Postadres