Menu

Vacature predikant

16/11/2023 | PKN Hervormde Gemeente Hollandscheveld zoekt:  Predikant Fulltime  Wij zijn op zoek naar een predikant die in de gemeente de taken van leider, leraar en herder op zich wil nemen.  Ben jij: Verbindend, inspirerend, communicatief sterk, een teamplayer, jong van geest en een bruggenbouwer die aandacht heeft voor jongeren en de middengroep?   Dan zoeken wij jou. lees verder »

Profielschets predikant

15/11/2023 | Wij zijn op zoek naar een predikant die in de gemeente de taken van leider, leraar, herder op zich wil nemen. Deze predikant herkent zich in onderstaande beschrijving en stelt vanuit deze verantwoordelijkheid, in overleg met de kerkenraad prioriteiten vast ten aanzien van de daadwerkelijke invulling. Dit alles om als dienaar van God onze gemeente te leiden en te dienen. lees verder »

Nieuwsbrief in de mail

29/06/2023 | NIEUWSBRIEF in de mail Wilt u ook wekelijks op de hoogte blijven van het gemeente nieuws, meld u dan voor de nieuwsbrief en u ontvangt hem wekelijks in de mail.   lees verder »

Uitleg weektekst

MeDit gedeelte is een zesvoudig „wee”. De profeet spreekt het „wee” uit over mensen die huis aan huis voegen en akker aan akker, tot er geen plaats meer over is. lees verder »